Friday, October 21, 2011

Aktiviti malam minggu~


hYep uOLss~
Minggu ni aku duk sorang-sorang lam bilik. Rumet aku da balik kampung. Aku? believe or not, even cuti spulOh hari stat esop sampai ahad depan. Aku tak balik kampung woi. Giler kental kan duk sini. Orang cuti, aku lak terperap kat sini. Kiteorang cuti deepavali. Ekceli, cuti tu stat selasa ni tapi clas ari isnin sumer lecturer aku malas nak buat, so clas isnin kire cancel jugak.

Aku bukan pe, nak balik kire cam nak taknak sebab minggu depan tu da stat cuti raya haji. kalau kampung aku 20km takpe ar kan. ni tak, naik bas sampai berasap bontot baru nak sampai. baek aku stay cni je. keje melambak duk tunggu aku. dengan test lagi, kuiz, esemen. ahh! it is a normal thing for student ryte? sO, aku tak kisah sangat la. wat slOw-slOw je.

So, malam ni, aku da stat wat discussiOn ngn kengkawan aku. sambil gosip-gosip. ye la, mesti ada iklan, kalau tak, boleh pecah kepala ni asyik serius ngan keje je. huu.

Plan for tomorrow, dating and shopping. yeehaa! daa~





baru nak stat discussiOn. Perut lak wat hal. mintak diisi je memanjang. malam ni, aku belanja kengkawan aku megi kaw punye. pekena lak ngan teh panas. superb!




Yummy! 3 bungkus megi, 5minit makan, dah licin. nampak sangat aku ni pandai masak. kohkohkoh. [masak megi je pun. ^^]


adiOs amigOs~


notakukukakiku: tak sabar nak balik umah. nak tengok kucing siam yang ayah aku beli. meeOww~

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!