Friday, September 30, 2011

Tayangan filem 'al-hijab' @ UPSI. thUmbs UP!

Halo. halo. halo. uoLss!
ehmm. dua ari aku tak berblogging ni. tataw kot nak update ape. lagipun, lately ni aku penim sikit sebab keje da makin menggunung, kuiz la, presentation la, esemen la. lame-lame boleh dapat kencing manis lak aku nanti.[haha. langsung tade kaitan.^^]

ok.ok. tak nak cakap banyak. entri aku malam ni nak citer pasal citer al-hijab tu. yeayy! aku da tengok. ce komen. ce komen. well, citer antu pierre andre ni wat mesti mantop kan degree of saspen die. nak pecah audi tadi ngan sore-sore jerit. naek pekak suda telinga aku. gOsh! tapi aku pun jerit jugak. kohkohkoh. pape pun, korang g la tengok sendiri nanti taw. tak rugi la setakat spuloh hinggit je kan. ^^



sebelum stat citer. duk seat depan skali kot. tapi audi tak macam panggung. tak payah angkat kepala 180 darjah nak tengok screen.hehe. orang laen melaram bagai nak rak sebab nak tangkap gambar ngan artis. aku maintain pakai baju tido. muka tak berbedak langsung, da la baru bangun tido. hoho. fail!



si zema yang very the kecapetan sebab die kembara malam. tak tido plus kelas sampai petang. tapi jerit boleh tahan. *.*



nampak tak? nampak tak? si pierre tengah cakap kat depan. fathiya ngan maimon talib pun ada.
nota pipi: maimon talib cakap sebijik cam nasir bilal khan. lambat plus sebutir-sebutir. :)



besar ni je pun audi kat upsi. tiket fully sold. so worth it spending my nyte by watching al-hijab. ^^


OMG! teruk bebenor muka aku eh. [bile mase tak teruk nye? kohkohkoh]. ni tengah beratur nak naek pentas amik gambar. fuh, bapak semangat giler. !



bLur. tukang tangkap gambar ni neves tengok pierre. siyes aku cakap, bile aku tengok kat tv si pierre ni cam serabai je, x hensem la. tapi kat luar, beleh tahan jugak. good looking. due kali tengok, ensem nyer! sejuk perut khatijah tan. tak giteww? huu.



eksaited tahap bapak cipanzi boleh tangkap gambar dengan maimon talib. MAIMON TALIB bro! hehe. ko ada?



cantik kan die? tinggi lak tu. perfect!



ok, da abis citer. hehe. nak sambung wat esemen jap. esop nak g sambut besday ngan ehem-ehem. hehe.nyte!

adiOs amigOs~

No comments:

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!