Monday, September 26, 2011

Mana lagi best,,lepak dengan bf/gf or kawan-kawan?

hyep uOls~

bagi korang la kan, mane lagi besh,, lepak ngan kawan-kawan or lepak ngan bf/gf korang? haa, jawab jangan tak jawab. masuk exam nanti ni taw. kohkohkoh.
bagi aku lak, lepak ngan kawan-kawan aku lagi besh berbanding lepak ngan bf aku. bukan aku tak suke kuar ngan bf sendiri. tipu la kan kalau tak suke langsung. but hang out wif my friends are more happier. meh aku gtau sebab-sebab aku lebih suke lepak ngan kawan-kawan aku.

1. da most important, ofkoz la gossiping! hehe

kalau name pun da kuar ngan kawan-kawan, mesti la boleh bergosip-gosip. bukan membuat ketuapat ok! saje citer-citer pasal kiteorang. kan da lame tak citer. lam kereta, all tyme borak je tak abis-abis. tak payah pasang radio-radio. no function. sebab tak dengar pape pun. kalu buke cermin kereta tu, boleh dengar sebatu kot suara kiteorang. hehe. biasa la pompuan.
eleh, kaum adam tu jangan cakap la korang tak suke gosip-gosip ni. aku tak caye langsung. ntah-ntah, laki-laki ni lagi kuat gosip dari pompuan. uhh^^

2. boleh shopping lame-lame. dari pagi sampai malam pun takpe. ^^

satu perangai semula jadi yang ada kat sumer pompuan-pompuan di bumi ni. kohkohkoh. kalu kuar ngan bf, konpem tak boleh lame-lame. mesti potpetpotpet. bla3. fedup taw. even bf aku suke gak shopping2 ni, tapi aku tetap tak suke. biasa la, taste laen-laen. hehe. shopping ngan kawan-kawan, kite boleh shopping pape pun. barang luar n dalam. [tett, sensor!^^].

3. dah memang lepak ngan kawan-kawan lagi besh. tak perlu sebab-sebab pun. :)



amik gambar ngan kawan-kawan, nak gedik camne pun tak kisah. cube ko gedik tyme nak amik gamabr ngan bf/gf, konpem menyampah tahap gaban. ~




lagi satu, tyme makan, ada pape terlekat kat celah gigi pun tak malu. kawan tegur, no hal la beb. ^^


boleh duk dekat-dekat lak tu. tade orang nak marah. kan?



n boleh mandi sama- sama, berenang pun sama-sama. even aku tak pandai berenang. hehe




so, entri ni aku juz nak gtau, aku suke sangat lepak ngan kawan-kawan aku. fulstop.
nota pipi: to all my friends, tqsm coz selalu lepak ngan aku. LOL^^

adiOs amigOs~


10 comments:

Noorae said...

woohoo..btoi. gosip!

m0sHiE~ said...

gosip is great ryte?^^

Yu HaHn said...

setuju :)

m0sHiE~ said...

oyeah~

shat said...

rindu lagi :(

m0sHiE~ said...

hehe. nti kte g mandi manda lg eh

Puteri Ketenangan^^ said...

uwaaa! rindu jgk!!

m0sHiE~ said...

wah. nti kte kuar lg yep kwn2 ku^^

Cik Suheela said...

kua ngn mak paling best hihi :D

m0sHiE~ said...

cik suheela@ mak kte suke membebel kalu shopping lame2^^

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!