Wednesday, September 21, 2011

lecturer ku penulis novel. bangga siot!

hype uOls~

da dua minggu aku masuk clas theory of statistic and probability [bapak panjang name subjek. hehe], baru arini aku tahu yang lecturer yang mengajar dalam kelas tu, penulis novel fevret aku. tyme rumet aku gtau, muka aku cam excited giler. sampai die cakap aku over suda. haha. aku ni semangat sikit kalau tahu pape. hehe. cam sekarang, baru dua minit aku tahu pasal ni, terus update blog. hehe.

bangga giler kot. nanti aku nak mintak autograf die ar. baru pregnant anak pertama. dr. azfalina azmee atau name glemer die nia azalea. kalau sape yang kaki novel, konfem monfem kenal ar ngan dia ni.
ni la novel2 yang lecturer aku tulis. pasni aku nak concentrate giler babai la lam kelas. [tade kaitan langsung]. hehe. tapi aku seram sejuk kalau masuk kelas dia ni. suka tanya soklan. pe lagi, dupdapdupdap la der.






cun tak lect aku? hehe. arap2 dia kasi A la kat aku tuk subjek ni. amin~^^

adiOs amigOs~

5 comments:

suhada said...

sy pon penulis novel gak..

m0sHiE~ said...

yeke? novel pe?

tqahmisdar said...

nia ni? wah! sgt suke novel2 dia time sekolah dulu..lama tak baca novel2 dia.. =)

m0sHiE~ said...

hehe. novel die besh2 sume

Puteri Ketenangan^^ said...

siyes na? aku plk tmpang bangga. haha. weh, aku minat gop novel ye. kim salam ke ye neh. kate kinah kim salam. haha. [bajet ye knl aku] hahaha

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!