Monday, September 12, 2011

bermula episod baru..:)

assalamualaikum sumerr..
oOhh..rindu giler ngan blog kesayanganku ni..aduyai. huu. FYI, aku da stat sem baru da. sem5. lagi dua tahun nak grad. cepat je kan masa belalu. tup2 nanti dah nak kawin da. [ gatal giler kaw ana]. banyak nye benda nak citer kat blog ni. sampai tatau nak taip pe da. hoho. ok2, aku nak stat ngan citer raya la. tak basi lagi kan? hehe. bulan syawal lagi kot. raya pertama ari tu aku tak pegi ane2 pun. juz duk umah tunggu orang datang beraya je. sebab wat umah terbuka tyme tu. penat giler layan tetamu tapi stil ada masa pegi beraya umah bakal bf tersayang. huhu. almaklumlah si rul aku ni da stat keje. so, kami memang tak berjumpa pn cuti 4 bulan tu. die nak kumpul duet hantaran kat aku la. hehe. raya kedua plak kiteorang kuar beraya sama-sama. tapi, tapi, tapi, bukan pegi beraya umah kawan2 ke sedara ke. kiteorang pegi serbu panggung la tengok hantu bonceng. memang aku nak tengok sangat citer tu. memang berbaloi-baloi-baloi sebab citer tu kelakar tahap dewa tau. sampai ada part tu aku gelak kuat giler. blushing jap *.*.
pastu, raya ketiga aku kuar dengan member skolah rendah dulu. cinta monyet kowt. da lame tak jumpa, akhirnya jumpa jugak. tapi bf aku tataw pun kiteorang kuar. arap-arap die tak bace la entri aku ni. kalau tak, mahu dipancung kepala aku nanti. ^.^
adui, penat la citer, jum tengok gambar la plak. gambar da basi ni. da masyam.kui3


ni tyme raya keempat. aku pegi beraya umah kawan2 skul.

yang ni da lame giler tak jumpa. tapi perangai dorang stil same cam dulu. lebiu oLs. rindu korang ketat2. muaxXX

aikp, pic ni cam same je ngan yang atas ni kan. ahh, lantaq pi la..^^


ok, yang ni gambar da masuk u. ni ngah kemas barang-barang. bad stori tuk aku, zema n nani sebab barang yg kteorang simpan kena air. so sad. abis basah. patrick kat atas ni pun basah jugak. cepat-cepat aku pegi basuh. da wangi dah pun. hehe. [ntah pape, kat cni pn nak citer jugak. hoho]

meja study aku. tak kemas sangat kan. kawan2 aku komplen cakap meja aku nampak serabut. xpela. sebab aku stadi atas katil, bukan atas meja.hehe. stadi lima saat, yang selebihnya buat taik mata. korang pun kan? huu


yang ni aku tampal atas katil aku. sementara esemen x melambak lagi, baek aku wat keje tak berfaedah sangat ni. lagipun, aku suka bab tampal menampal ni. hehe

ok la, cam da layu dah ni. nanti aku update lagi ok. nak beradu la dulu. nyte.

adiOs amigOs~

2 comments:

Cik Suheela said...

rajin you tampal menampal ye heee santekk :)

m0sHiE~ said...

hehe. memg da hobi ni. gunting menggunting tampal menampal. hoho

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!