Tuesday, April 12, 2011

Minggu Orientasi UBM : Mari Berkenalan

hyep~
aku dah daftar kt u kedua aku..UPSI ofcos owez 1st in my heart..ecece
n sekarang aku sedikit berpaling tadah kt u kedua ak
UBM..
korang taw x pe UBM?
klik SINI ok!
Universiti ni adalah adalah universti pertama dan terakhir yg tak lgsung melimitkan student nye..
even korang bdak skolah rendah pn da bleh daftar ok~^^


haa!! ni la UBM yg aku ckp 2..
well, da name u, msti ad esemen jgk..tak susah pn..cket pn tak fenim kn kpale lutut aku ..hoho

1. nama anda dan blog anda
nama aku MOSHIE..n name blog aku lak ~~mE,,mYsElf n i~~..so, sumer berkisar tentang dunia aku jep..^^

2. sejak bila mula berblog
6 februari 2010..bru stahun jagung..tapi, aku hepy ngn dunia aku..

3. pandangan anda mengenai dunia blog
pandangan aku? stiap orang yg berblogging ni ada matlamat masing2..ada yg ingin mengejar glemer semata2, ada lak nk promote sumtim, ada yg nk share segala benda tntang dri dorang dalam dunia maya ni..n byk2 lagi ar..so bagi aku sumer tu tak salah pn..sbb dengan ada orang2 yg mcm ni la, aku rase terhibur..kalu boring, aku berblogwalking..kalu sdey pn, aku berblogwalking jgak..xpyh cakap pape, kite ENJOYY~

da ciap 1st esemen..senang je kn?
pe tunggu2 lgi?
jom jadi mahasiswa UBM cam aku..oyeahh^^

adiOs amigOs~

5 comments:

Cik Ezy said...

smge sukses selalu dan dpt diploma kat ubm ni..
hehe

m0sHiE~ said...

hehe..ingt nk amik smpai phd trus..hoho

Bakri Hussin said...

dah follow dah jom follow balik ok
salam dari UBM jomput join
Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

Nizam said...

nizam singgah sini dari UBM

UBM said...

Prof dari UBM datang check assignment..hehe

Thanx sebab join dan bagi sokongan ke atas UBM :)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!