Thursday, April 14, 2011

M.A.L.A.S~


aishh.. nape la aku malas sgt ni..tak sedar2 diri lagi, lusa da exam.tapi study lbey kurang je..nti bile da dpt result bru nk nyesal tak sudah..

MALAS!!
knape kau pilih aku?
ada beribu berjuta berbilion manusia ats muka bumi ni,,nape la aku jgk yg kau pilih..
plis la ..aku nk exam..nti kalu pas exm kau nk lawat aku ari2 , silakan..aku buka pintu bilik aku luas2 tuk kau..



tapi..



sekarang..tolong n tolong..pergi jauh2 dari hidup aku..!!

OIT MOSHIE!!

bukn aku yg dtg kat kau..tapi kau 2 duk seru2 pggil aku..
hati kau kate malas2..so, kpale kau da set la jdi mlas..otak mls berpikr. mls nk stdy..
sO, bukn slah aku..


dah la tu..

kau tutup lapy, pegi stdy..
aku nk tgk result kau naek sem ni..
aku syg kau^^


*entri org sakit jiwa..sila ignore *.*

6 comments:

topimagine said...

malas adalah suatu sifat yang normal bagi manusia.. sape yang xpernah malas memang xnormal la otak die.. haha

m0sHiE~ said...

tapi kalu da malas tahap cipazni ni cmne der?^^

rara pinkmafia said...

g setadi dik.hehehe.nt nyesal t.

m0sHiE~ said...

rara: mls la..sgt2 kot..tulun3

Cik Ezy said...

malas ni xde ubt melaenkn kite sndiri yg nak ubatkn..
hahakk..
jgn malas2 ye..

m0sHiE~ said...

cik ezy: haha..btoll tu..ni da rjin dh cket..kih3

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!