Thursday, April 14, 2011

KFC, mC D, PIZZA..yang mane pilihan anda?

Monim sumer~
Even sekarang mud study ngah berkobar2 sbb esop da exam..Oh TIdakKkk!!..,but stil ada mase nak update blog trcayang ni..aiyakkk~
Kalu TOPIMAGINE slalu dpt idea dalam toilet, ye la kn..tgk entri2 die sumer psal toilet..hehe..but I like! Keep it up^^
Kalu aku lak, dpt idea tyme ngah mamam..skrg aku mkn nasi ngn syur kangkung goreng..tetibe tringat fast food..haha..xde kaitan lgsung ngn kangkung goring kn? ^^
KFC..MC D..PIZZA
Nape aku jus ckp yg tiga ni je?..kn ad byk lg..ye, aku thu tapi yg tiga ni la paling femes..kalu setiap kali kuar, msti yg tiga ni mnjadi pilihan korang kn? Btol x? nk mkn kt scret recipe stiap kali kuar, semput jgk la mak..haha
Bagi aku la, aku lbey prefer kfc..sbb antara tiga ni kfc paling sdap..ye ke? Hehe..cheezy wedges die memg tiptop..menjilat jilat gua nk ckp sama lu..huhu





Kalu mc d, aku kureng suke cket sbb aku tak mkn beger sngt..kalu g mc d pn, aku jus bli mc flurry je..lagi stu, mulut aku tak cukup besar la nk mkn berger sekali ngap je cam yang dalam tv tue..hek3
Pizza lak not bad la..sdap jgk..tp aku bley mkn due pieces je..kalu lebey, perot aku akn ckp STOP!..bukn mkn byk sgt..tapi aku pelik bin heran la, kalu nasi tue, 2 3 pinggan bley sekali hadap je..maybe mulut aku lbey kpd selera kampong..fast food ni skali skale bley laa..
sO, korang lak? Yang mane menjadi pilihan di hati?? ..^^
adiOs amigOs~

15 comments:

noni said...

sy suka pizza awk :)

ruby zaizi said...

nk pizzaa :(

storyfromme said...

fad prefer pizza sebab kenyang sampai malam.

m0sHiE~ said...

wah2..noni,ruby,storyfromme sumer suke pizza..haiyaa2..kite x sme la..tp mkn piza memg kenyang..^^

Kero Asyraf said...

KFC !
wedges die giler nyumnyum larh ~

aizamia3 said...

awal bulan = pizaa
tengah bulan = KFC + mcD
hujung bulan = diet poket..

kahkahkah.. sebab dah belasah menu yg sedap2 di awal bulan..

m0sHiE~ said...

kero: yup2..wedges die sdap giler..nyum^^

m0sHiE~ said...

aizamia3: haha..tu la pasal..awl2 buln mkn x ingt dunia..ujung bulan megi je la jwb nye..hik3

Cik Ezy said...

suke kfc sbb ade cheezy wedges..
suke mcD sbb mcflurry oreo...
pizza krng ckit.. tp kalo org banje mau je mkn..
hahaha

m0sHiE~ said...

cik ezy: hehe..kalu ad je yg nk blnje..memg akn sntiasa onn je kn?^^

cik hani said...

cik hani paling byk g KFC la..

sebab hidangan dia ada mcm2..sedap plak tu..

MCD agak kurang la.. biasa mkn eskrim dia je..

piza plak jrg sebab xleh nk bau suo cendawan dia..

SweetyMui2 said...

sedapnya cheesy wedges T-T

m0sHiE~ said...

cik hani: kte sme la..tp u x mkn sup 2..sdap la..hoho

m0sHiE~ said...

sweetymui2: ehm2.sgt2 sdap^^

aza said...

suka semua lah...hehehe

thanks sdi jenguk blog aza...

anyway...dah follow belog nie yg kiut miut ni..

=)

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!