Friday, April 29, 2011

Izyan Masri First Random Giveaway


hyep korangggg!! [jerit cam CE^^]..arini tangan ku terasa gatal untuk menjoin GA. memandangkan esop paper las, tambah pulak subjek u, lagi la kemalasan aku berganda-ganda untuk stdy..oh, tidak mengapa, sebab esop soklan objektif saje. kihkihkih..

ok, tak mao cakap banyak, tuan blog yang baik hati sudi membuat GA ni name die Izyan Masri..klik SINI kalu korang terasa nak menyudikan diri tuk join jugak.
haa, cantik tak tuan blog yg wat GA ni?

sedikit pesanan buat cik izyan masri :
1. ekceli aku da lame foloe blog si izyan masri ni sebab entri die pandai memikat hati aku tuk terjah blog die ari2. [nasib bek tak jatuh cinta..haha. melampau ok]
2. bijak wat bisnes. patut banyak fulus masuk. shawl kat ez brownies tu sume cantek2. n aku pun da beli satu..sebab jeles si izyan masri cantek tyme pakai shawl silk cotton tajima. [perlu ke mention kat cni? ^^].
3. aku doakan cepat2 la folowers si izyan masri ni mencecah 1k. 2k 3k 4k. even da cecah 20k sekalipun, aku tetap pengikut setia die..[ ecece.ayat mintak duit SERATUS :)]

ok la, malas da aku nak berleter kat cni..penat lak si beliau nak bace pesanan ntah pape dari aku ni..^^
ops, lupe, kat cni aku nak tag

ok, DONE!
adiOs amigOs~

8 comments:

Izyan Masri said...

KIHKIH.AYAT KAT ATS TU SEMUA KIPAS BAIK HABIS.:D BOLEH MASUK TOP 3 DPAT 100 NI ;P

TENKIUK JOIN YE BAKAL CIKGU XD

m0sHiE~ said...

hehe..biase la ayt mengampu amat2 diperlukan tuk menang seratus.hik3.
wish a besh luck 4 ur 1st GA^^

sweet stalker said...

erm, gud luck ye awk. and gud luck utk exam esok jugak..:)

m0sHiE~ said...

sweet stalker: thnX a lot dear^^

Cik Ezy said...

gud luck!
arap2 menang..
=)

m0sHiE~ said...

cik ezy: hehe..thnx dear^^

Far8 budak baik said...

hahaha entry amik
hati ape..pandai bodek..
kah3 =p

cempakakuning said...

Gudluck dear.

Sis nak ajak join ga ni n mention cempaka kuning as referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/siapa-top-referer-fa-giveaway.html

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!