Monday, April 4, 2011

guDLuck 2 me!!


skrg ngah mud stdy..jgn kcau ok! hehe..tade lah..even mggu dpan da stat 1st paper exm, tp ak x stat lg stdy ..ni mnunjukkan btapa mlsnye insan yg bernama ana ni..aihh..
sem ni tade stdy week, so abis je clas mggu dpan, sabtu 2 trus exm..syg nk tggu isnin ke, slase ke, kn?? sbtu hari ak nk brehat2 ad exm lak..weekend ni kne slow2 da stat stdy..
wish a gud luck 2 me ye tawan2 sumer^^

tgk pic ni, cam bersmngat je kn ak stdy..kalau la ak jwb exm tersenyum kambing biri2 camni, besh nye~>__<
hope dat i'll improve my result..aminnn..

by da way, smalam ak da add sbject sem dpan..nsib mnyebelahi ak skali lg sbb ak da berjaya add sumer sbject yg ak nk n exactly same ngn jadual yg ak wt 2..tpat kul 12mlm tpat2 ak add..smpat 3 subjek je ak add pastu da xleh bukak da..thnx 2 housemate ak sbb tlong add kn yg slebihnya tuk ak..mucho gracias..^^


haa, ni la jdual ak sem dpan..memg pack pn..19 jam kdt..da tade clas ari sbtu, sdikit hepy..sdikit je hepy nye? yupp ..sbb ari jmaat clas smpai kul 7..xpnah hyat ak clas smpai kul 7 kalu ari jmaat..aiyakkk!

adiOs amigOs~

8 comments:

shat said...

sayang gudluck ! jangan jadi macam aku. tak study lepas tu menyesal. hik.

m0sHiE~ said...

ok..hehe..wish me luck^^

Atiqah Rzk said...

goodluck ! :)

m0sHiE~ said...

thnx atiqah :P

Cik Yana said...

Gud Luck exam. Cik Yana dulu duk UPM tak pernah ade study week pun. Hehehe~ nasib baik semua subjek math, tak payah amek mase nak hafal2 fakta :)

Entry terkini: Blogger yang buat cik Yana tension!!!

Izyan Masri said...

SEMPAT LAGI TAK NAK WISH GOODLUCK ? XD

m0sHiE~ said...

cik yana: thnX taw..2 la klebihan amik math..hehe

m0sHiE~ said...

izyan: oh..oh..smpat lg..wish mggu dpan pn takpe..hikhikhik

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!