Monday, March 28, 2011

CEMBURU.. lelaki atau perempuan yg kuat cemburu..n perlukah ader cemburu dalam percintaan

hyep~
arini nk ckp pasal cmburu lam hbungan bf gf ni..
gedik kah ak ckp pasl kapel2 ni??
ohh, tidak sama skali..sbb sume org da ad gf/bf kn?? even skrg bdk drjah 6 pn da bercintan2 ni..
aiyoo,,lg pun ak da umo 21, da bleh mngundi dah [oi, ad kaitan ke?? hehe,pduli ape ak^^]
tetibe nk ckp pasl ni sbb mlm td ad gduh2 cket ngn en.rul..normal la kn..hek3
kes nye? sape yg mbuat onar ni? [ayt x leh blah..huk3]
ekceli, ak la yg jeles tetibe..pdahal tade pape pn..pmpuan ni memg ske kalu gaduh2 ni, saje nk suh bf dorg pjuk..kn? btol x? ke ak sorg je cmtu..hehehe :P

so, laki or pompuan yg kuat cmburu ni?? n perlu ke cmburu dlam percintaan??

pendapat 1 (moshie 1)

Rasanya perlu kot....hehe coz cemburu tandanya sayang kalau x cemburu maksudnya x sayangla cuma jgn keterlaluan itu je , kalau tanya pasal lelaki atau perempuan yg lebih kuat cemburu ,sama je ...

pendapat 2 (moshie 2)

Mestila perlu beb....cemburu tanda sayang....lagi kuat kita cemburu....maknanya lagi tinggi level sayang kita terhadap orang itu....tapi kita tak boleh tunjuk sangat...nanti pasangan kita akan rasa terkongkong dan kadang kadang benda macam ni annoying....
sepatutnya pasangan tu sendiri kena sedar....apa yang boleh buat...dan apa yang tak boleh buat....barulah takde gadoh gadoh....
dan lagi satu kenapa kita tak boleh tunjuk sangat rasa cemburu sebab nanti pasangan kita eksyen.....berlagak....mentang mentang ada orang sayang dia....dia akan rasa diri dia lawa sangat....heheh..

pendapat 3 (moshie 3)

Perlu cemburu...itulah nikmat dalam mencintai seseorang....
lelaki lebih kuat cemburu berbanding wanita....tetapi wanita cemburu kepada perkara yang bukan-bukan but for us it make sense....ahaks....seriously...

pendapat 4 (moshie 4)

of coz....sebenarnya setiap pasangan akan gembira bila tahu pasangannya cemburu...kalau kena pada tempatnyalah....
for me....lelaki kuat cemburu dan perempuan cemburu tidak kena tempat...hehik...

pendapat 5 (moshie 5)

For me lelaki yang kuat cemburu....dia orang ingat kita orang tak reti nak jaga diri dan maruah...bila keluar dengan kawan lelaki saje mesti ingat kira orang nak buat benda bukan bukan....crap...!

sO, korg plih ar nk stuju ngn si moshie yg mane stu ok?ak pn ad gak jeles ngn mamat sorg ni..die da ad gf bru..ak da lame mnaruh hrapan kt die..ececece^^

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:


ni la mamat 2..die da cyg org laen..cmburu?? sudh smestinya..hoho*.^

ok, ni bukn ak yg buat..cme terniat je nk buat..hehe
da ad org yg xpuas hti ngn gf jb ni..dushh stu kali kt muke..ouhh..besh der!

adiOs amigOs~

2 comments:

hanisa sabrina said...

hooo. haha . jeles jugak dia ad gf baru .

cis , patutlah sekarang ni dia tak mesej sy dah .>< kihkihkih

m0sHiE~ said...

ouu..sme la kite..da brape ari die x msg ..hoho

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!

tHnX 4 bL0gwaLkiNg herE!!